احمد میدری روز سهشنبه در آیین افتتاح بیمارستان ۵۵۰ تختخوابی فوق تخصصی شهید فیاضبخش تامین اجتماعی که با حضور دکتر مسعود پزشکیان رئیسجمهوری برگزار شد، با اشاره به کمبود منابع مالی در کشور گفت: در حال حاضر ما این امکان را نداریم که مکانهای بزرگی مثل بیمارستانها و مدارس بزرگ بسازیم در حالی که هر مرکز استان و شهر بزرگی به چنین مکان هایی نیاز دارد. علت طولانی شدن ساخت این بیمارستان هم به دلیل کمبود منابع مالی بوده است.
وی خواستار پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از دولت شد و با تاکید بر اینکه با پرداخت این منابع می توان امکانات بهتری به مردم ارایه کرد، افزود: چنین مکانهایی با مالیات و حق بیمه ساخته می شود و اگر این منابع کم باشد، می توان بیمارستانهای کمتر و کوچکتر ساخت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه دولت در حوزه سلامت، اظهار داشت: این وزارتخانه در راستای سیاستهای دولت چهاردهم در حوزه سلامت تلاش میکند تا خدمات بهتری ارایه دهد و امیدواریم در چارچوب وظایف محوله بتوانیم کارآمدی و خدمات عادلانهتری به مردم ارائه دهیم.



نظر شما