تحولات منطقه

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: احداث راه‌های روستایی استان در سال مالی جاری ۲ هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال اعتبار دارد که ۱۰۰ درصد آن جذب شد.

جذب حدود سه هزار میلیارد ریال برای ساخت راه‌های روستایی خراسان شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی میقانی اظهار کرد: امسال ساخت راه‌های روستایی در قالب ۳۳ قرارداد در دست اجراست و تاکنون چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح‌ها تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: کل اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح‌ها پنج هزار و ۲۲۵ میلیارد ریال برآورد می‌شود و کمبود اعتبار یکی از دغدغه‌های اصلی اداره کل برای اجرای پروژه‌های عمرانی است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه خراسان شمالی، اجرای عملیات نگهداری راه‌ها نیازمند اعتبار بیشتری است.

نگهداری راه‌ها؛ چالشی بزرگ

میقانی با اشاره به وضعیت نگهداری راه‌های استان گفت: اعتبار اختصاص یافته برای نگهداری راه‌ها ناچیز است و پاسخگوی نیاز برای بهسازی نیست.

وی عنوان کرد: سالانه باید ۲ هزار میلیارد ریال برای نگهداری راه‌ها هزینه شود، اما امسال تنها ۶۰۰ میلیارد ریال به این امر اختصاص یافته است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی افزود: سالانه باید معادل ۴.۵ درصد از ارزش ریالی راه‌های استان برای نگهداری این سرمایه‌ها هزینه شود، اما کمتر از نیمی از آن اختصاص یافته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha