تحولات منطقه

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، از آغاز اجرای پروژه‌ای نوین در حوزه بازیافت ضایعات پلیمری در مشهد خبر داد.

تولید سوخت از ضایعات پلیمری در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزرش قدس خراسان، مهدی یعقوبی اظهار کرد: فرآیند پیرولیز یکی از روش‌های پیشرفته در تبدیل ضایعات پلیمری به سوخت قابل استفاده در بخش‌های صنعتی و حمل‌ونقل است که برای نخستین بار در مشهد، با مشارکت بخش خصوصی در حال اجراست.

وی با اشاره به محل اجرای این طرح افزود: این پروژه در زمینی به مساحت 4 هزار متر مربع در مجتمع صنعتی شماره 2 واقع در میامی در حال اجراست و با اتمام آن بخشی از ضایعات خط پردازش هزار تنی پسماند شهری به‌صورت پایلوت و با ظرفیت روزانه 20 تن وارد فرآیند پیرولیز خواهد شد تا به سوخت قابل تصفیه و مصرف تبدیل شود.

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه این پروژه از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار شده، بیان کرد: قرارداد این طرح حدود یک ماه پیش ابلاغ شده و عملیات عمرانی اولیه درحال انجام است. ساخت مجموعه طی یک سال آینده به پایان خواهد رسید و بهره‌برداری آن به مدت 10 سال توسط سرمایه‌گذار انجام می‌شود.

یعقوبی تاکید کرد: این پروژه علاوه بر ایجاد درآمد پایدار، نقش مهمی در کاهش عملیات دفن پسماندهای پلیمری ایفا می‌کند که یکی از وظایف مهم مدیریت شهری در حوزه محیط زیست شهری است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha