تحولات منطقه

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی کردستان گفت: نیمه اول امسال، ‌۱۲ هزار و ۵۹۴ تماس مزاحمت تلفنی در اورژانس استان ثبت شد که بر روند خدمت‌رسانی این مرکز تأثیر منفی دارد.

ثبت بیش از ۱۲ هزار مزاحمت تلفنی در اورژانس کردستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بابک هدائی اظهار کرد: در ۶ ‌ماهه نخست سال جاری، اورژانس استان به ۱۸۴ هزار و ۳۷۷ تماس تلفنی پاسخ داده‌ و در این میان، ۲۴ هزار و یک مورد مشاوره تلفنی توسط کارشناسان دیسپچ اورژانس ۱۱۵ به افراد نیازمند ارائه شده است.

وی افزود: در این مدت، ۴۶ هزار و ۴۰۹ ماموریت اورژانسی به پایگاه‌های عملیاتی سراسر استان ابلاغ شد که شامل ۲۹ هزار و ۷۱۷ مأموریت مربوط به بیماری‌ها و ۶ هزار و ۳۷۱ مأموریت مرتبط با سایر حوادث بوده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: از ماموریت‌های مرتبط با بیماری‌ها، ‌هزار و ۸۴۳ مورد به بیماران قلبی و هزار و ۱۸۵ مورد به بیماران تنفسی اختصاص داشته است.

هدائی ادامه داد: اورژانس ۱۱۵ کردستان طی ۶ ماهه نخست امسال به بیش از ۳۹ هزار نفر خدمات درمانی ارائه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha