تحولات منطقه

مدیرکل صمت استان خراسان جنوبی گفت: هزار و ۸۱۸ پروانه صنفی جدید در ۶ ماهه نخست امسال در استان صادر شد.

صدور بیش از هزار و ۸۰۰ پروانه صنفی جدید در خراسان جنوبی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، مهدی پارسا اظهار کرد: : از این تعداد، ۲۸۷ مورد در حوزه تولیدی، ۸۳۱ پروانه در بخش توزیعی، ۳۵۲ پروانه در بخش خدمات فنی و ۳۴۸ مورد هم در حوزه خدماتی بوده است.

وی با بیان اینکه از مجموع پروانه‌های صادره در ۶ ماه نخست سال ۵۵ پروانه برای ایثارگران یا خانواده هایشان بوده است، افزود: بیشترین آمار پروانه کسب مربوط به شهرستان بیرجند با ۷۳۷ فقره پروانه کسب است.

مدیرکل صمت استان خراسان جنوبی افزود: بر اساس شاخص کشوری به ازای هر پروانه کسب به طور میانگین برای ۲/۵ نفر اشتغال ایجاد شده است.

پارسا همچنین گفت: هم اکنون ۱۳۱ اتحادیه صنفی استانی و شهرستانی در خراسان جنوبی فعال است و در مجموع ۳۶ هزار و ۸۴۵ واحد صنفی دارای پروانه فعال در استان وجود دارد که از این تعداد ۶ هزار و ۸۴۸ پروانه تولیدی، ۷ هزار و ۴۹۶ پروانه در حوزه خدمات فنی، ۱۷ هزار و ۱۲۷ پروانه در حوزه توزیعی و ۵ هزار و ۳۷۴ پروانه در حوزه خدماتی بوده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha