تحولات منطقه

در حالی که از چهارشنبه گذشته نهم مهرماه «حرکت آخر» به کارگردانی شهاب حسینی و «لیپار» ساخته حسین ریگی به چرخه اکران اضافه شدند؛ هر دو این فیلم‌ها افتتاحیه‌ای کم‌رمق داشتند و مجموع فروششان کمتر از ۲۳ میلیون تومان بوده است.

افتتاحیه کم‌رمق فیلم تازه‌ شهاب حسینی و «لیپار»/ خیز «یوز» برای صعود در گیشه
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش گروه فرهنگی قدس، از چهارشنبه گذشته نهم مهرماه فیلم‌های «حرکت آخر» به کارگردانی شهاب حسینی و «لیپار» ساخته حسین ریگی به چرخه اکران اضافه شدند که افتتاحیه‌ای کم رمق را به دنبال داشتند اما در عین فروش فیلم‌هایی که طی هفته‌های اخیر به جمع آثار در اکران پیوسته بودند قابل توجه بود.

اما در هفته‌ای که گذشت، دو فیلم کمدی و یک انیمیشن از پرفروش‌های گیشه بودند و به این ترتیب «قسطنطنیه» به کارگردانی کریم امینی با ۱۷۹ هزار و ۱۰۴ مخاطب به فروشی معادل ۱۴ میلیارد و ۴۶۸ میلیون تومان دست یافت و فروش کلی فیلم را به رقم ۲۱ میلیارد و ۹۱۹ میلیون تومان رساند.

دومین فیلم پرفروش هفته هم «مرد عینکی» متعلق به کریم امینی است که این فیلم نیز با ۶ میلیارد و ۷۶ میلیون تومان در جایگاه دوم قرار گرفت. «مرد عینکی» که از اول مردادماه نمایش خود را آغاز کرده طی این مدت فروشی معادل ۱۵۵ میلیارد تومان را ثبت کرده است.

انیمیشن «یوز» به کارگردانی رضا ارژنگی در نخسین هفته کامل از اکران خود توانست رقمی معادل ۵ میلیارد و ۴۰۶ میلیون تومان فروش را ثبت کند و فروش کلی این فیلم در ۱۰ روز ابتدایی اکران را به ۸ میلیارد و ۲۰۲ میلیون تومان برساند.

اما «پیر پسر» به کارگردانی اکتای براهنی، همچون هفته های گذشته با فروش نسبی خود جایگاه چهارم جدول را حفظ کرده و در هفته اخیر هم با ۳ میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان به نمایش خود ادامه داد و فروش کلی فیلم به بیش از ۱۷۷ میلیارد تومان رسیده است.

«ناجورها» ساخته حسین فرحبخش نیز با فروشی معادل ۳ میلیارد و ۱۳ میلیون در جایگاه پنجم قرار گرفت و فیلم تازه اکران شده «لاک پشت» به کارگردانی بهمن کامیار نیز در هفته گذشته با فروشی معادل ۲ میلیارد و ۷۵۷ میلیون تومان جایگاه بعدی را به خود اختصاص داد.

در ادامه «گوزن‌های اتوبان» به کارگردانی ابوالفضل صفاری با دو میلیارد و ۶۲۱ میلیون تومان در جایگاه بعدی قرار گرفت و فروش کلی فیلم به ۷ میلیارد و ۴۶۴ میلیون تومان رسید و «زن و بچه» ساخته سعید روستایی نیز در هفته گذشته فروشی معادل دو میلیارد و ۴۶۷ میلیون تومان را به گیشه افزود و فروش کلی فیلم به ۹۳ میلیارد و ۳۳۶ میلیون تومان رسید. «ناتور دشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان هم با فروش ۲ میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومانی خود دیگر فیلم اجتماعی بود که در هفته گذشته مورد استقبال قرار گرفت و به این ترتیب فروش کلی فیلم تا روز گذشته ۱۳ میلیارد و ۵۶۲ میلیون تومان ثبت شد.

سایر فیلم های روی پرده با فروشی زیر یک میلیارد تومان هفته گذشته را سپری کردند؛ «فرمانروای آب» با ۵۶۸ میلیون تومان و «آدم فروش» با ۱۷۵ میلیون تومان دو فیلمی بودند که در محدوده ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان قرار داشتند و فیلم‌های دیگر نیز در هفته گذشته فروش پایینی را تجربه کردند؛ «سینما متروپل» با ۴۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان، انیمیشن «رویاشهر» با ۳۷ میلیون و ۷۸۵ هزار تومان، «جزایر قناری» با ۲۸ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان، انیمیشن «پسر دلفینی» با ۱۳ میلیون و ۶۶۲ هزار تومان و فیلم تازه شهاب حسینی نیز با با ۱۳ میلیون و ۴۸۶ هزار تومان یک افتتاحیه کم رمق را کلید زد.

«لیپار» در ژانر کودک و نوجوان نیز که از نهم مهرماه اکران شده با فروشی معادل ۹ میلیون و ۲۴۰هزار تومان قرار دارد و کمترین میزان فروش نیز به «بامبولک» اختصاص دارد که فقط ۴ میلیونو ۴۸۸ هزار تومان فروش داشته است.

براساس اعلام آمار سمفا، طی هفته اخیر سینماهای فعال سراسر کشور ۴۳ میلیارد و ۶۹ میلیون تومان فروش داشتند و بیش از ۵۲۵ هزار نفر به تماشای فیلم های در حال اکران نشستند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha