تحولات منطقه

رئیس جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۲۲۷ هزار تن انگور در تاکستان‌های استان برداشت شود.

تولید ۲۲۷ هزار تن انگور در تاکستان‌های آذربایجان غربی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدرضا اصغری با اشاره به آغاز برداشت انگور از تاکستان‌های استان، افزود: متوسط عملکرد باغات انگور ایستاده حدود ۲۰ تن و باغات سنتی ۱۰ تن در هر هکتار است.

وی با بیان اینکه ۲۰ تا ۲۵ هزارتن از انگور تولیدی استان صادر می‌شود و مابقی به صورت تازه خوری یا در صنایع تبدیلی مصرف می‌شود، ادامه داد: امسال انگور برداشتی به روسیه، هند، پاکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

رییس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: تبرزه سفید و قرمز، ریش بابا، لعل بی دانه، کشمشی، از ارقام کاشت شده در استان است.

وی گفت: سالانه از انگور تولیدی محصولاتی همچون آب میوه،آبغوره، سرکه، کشمش و شیره انگور در صنایع تبدیلی و یا به صورت سنتی در استان تولید می‌شود.

رییس جهاد کشاورزی استان بااشاره به نقش واسطه‌ها در فروش انگور اظهار کرد: پیشتر به طور تخمینی بیش از ۶۰ درصد واسطه‌ها نقش داشتند و بیشترین سود را نصیب می‌شدند اما جهاد کشاورزی در راستای کاهش نقش واسطه‌ها از طریق عرضه مستقیم بدون واسطه به صنایع تبدیلی اقدامات بسیار موثری انجام داده و امروزه نقش دلالان بسیار کمرنگ شده و باغدار محصول تولیدی را به فروش می‌رساند.

وی با بیان اینکه شرایط برای صادر کردن انگور باکیفیت و ایجاد ثبات بازارهای هدف از طریق تعامل با کشورهای هدف صادراتی پیگیری می‌شود، اظهار کرد: در راستای ارتقای کیفیت محصول انگور تولیدی، برگزاری برنامه ترویجی از قبیل برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی، آموزش از طریق برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، نشریات، باغات الگویی و بازدیدهای فنی و نظارت بر تهیه و عرضه نهاده‌ها به طور مستمر انجام می‌شود.

اصغری با اشاره به کیفیت بالای انگور تولیدی در استان گفت: برداشت این محصول از اوایل شهریور تا اواخر مهر ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha