تحولات منطقه

اکونومیست نوشت: محققان تاکید کردند که شکلات تلخ را نباید «داروی طبیعی» یا «میان‌بری برای سلامتی» دانست.

آیا شکلات تلخ واقعا برای سلامتی مفید است؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سال‌هاست که شنیده‌ایم شکلات تلخ برای قلب مفید است و می‌تواند خطر دیابت را کاهش دهد،اما ایا این ادعا واقعا درست است؟

به گزارش اکونومیست، در مقاله‌ای تازه منتشرشده در اکتبر ۲۰۲۵، یافته‌های جدید علمی نشان می‌دهد که شهرت «سلامت‌بخش» شکلات تلخ ممکن است بزرگ‌نمایی باشد. گرچه پژوهش‌ها تأیید می‌کنند که ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در دانه‌های کاکائو می‌توانند به بهبود عملکرد قلب و کاهش خطر دیابت نوع دو کمک کنند، اما اثر واقعی آن بسیار محدودتر از چیزی است که اغلب تبلیغ می‌شود!

محققان تاکید کردند که شکلات تلخ را نباید «داروی طبیعی» یا «میان‌بری برای سلامتی» دانست. زیرا بیشتر شکلات‌های تلخی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند، در فرآیند تولید صنعتی، بخش بزرگی از مواد مفید خود را از دست می‌دهند. از سوی دیگر، افزودن شکر و چربی برای بهبود طعم باعث می‌شود برخی از این محصولات، تقریباً به اندازه شکلات‌های شیری ناسالم باشند. به همین دلیل، کارشناسان توصیه می‌کنند در صورت تمایل به مصرف، تنها شکلات‌هایی با بیش از ۷۰ درصد کاکائو خالص و بدون افزودنی زیاد را تهیه کنید تا حداقل ضرر آن کمتر باشد.

ترجمه: فاطمه رضائیان

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha