تحولات منطقه

۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
کد خبر: ۱۱۰۱۴۸۵

معاون وزیر ورزش از تلاش های صورت گرفته برای استفاده از ورزشگاه امام رضا(ع) در مسابقات باشگاهی و ملی خبر داد.

وعده بزرگ: بازگشایی ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، یکی از ورزشگاه های مدرن ایران بدون شک امام رضا(ع) مشهد است؛ ورزشگاهی با معماری خاص که بعد از انحلال پدیده و شهرخودرو به غیر از چند مورد خاص از چرخه میزبانی در لیگ برتر کنار رفت.

در شرایطی که فوتبال ایران با کمبود ورزشگاه مواجه است و تیم های مختلف به مشکل خورده‌اند، عدم استفاده از ورزشگاه امام رضا(ع) مورد انتقاد بوده است. با این حال وزارت ورزش پیگیر است تا این ورزشگاه به چرخه میزبانی در لیگ برتر برگردد.

شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش در این باره گفت: «قطعا فوتبال کشور باید از ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد استفاده کند؛ مسئولان استانی در خراسان رضوی در این خصوص تصمیمات مقتضی را اتخاذ می کنند و ما هم بر اساس وظایف خود پیگیری خواهیم کرد.»

او افزود: «ورزشگاه امام رضا(ع) برای فوتبال ساخته شده و مقامات استانی هم تفکرشان همین موضوع است.»

باید دید وعده معاون وزیر ورزش در خصوص استفاده تیم های لیگ برتری از ورزشگاه مدرن شهر مشهد محقق می‌شود و این ورزشگاه همچنان برای مسابقات داخلی مشهد به کار گرفته خواهد شد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha