تحولات منطقه

رییس اجرای طرح‌ها و پروژه‌های شرکت گاز خراسان رضوی گفت: خط انتقال گاز جدیدی برای بردسکن و کاشمر در مرحله اولیه تایید طرح است که اگر به انجام برسد، مشکل افت فشار گاز در این ۲ شهرستان خراسان رضوی به‌طور کامل برطرف می‌شود.

مشکل افت فشار گاز کاشمر و بردسکن با اجرای خط انتقال جدید قابل رفع است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، محمد ایمانی فر روز پنجشنبه در سی و سومین جلسه شورای اسلامی خراسان رضوی افزود: این طرح گازرسانی به امسال و احتمال زیاد به سال آینده نمی‌رسد، هرچند در شرایط فعلی نیز فکر نمی‌کنیم که مشکلی در افت فشار گاز شهرهای یاد شده باشد.
وی ادامه داد: افت فشار و ناترازی گاز یک موضوع کلان در سطح کشور است که بعضی شهرها ممکن است بیشتر درگیر آن باشند.
رییس اجرای طرح‌های شرکت گاز خراسان رضوی اظهار کرد: در شرایط فعلی، محدودیت اعتبارات و همچنین ناترازی انرژی شدت گرفته است، هر مقدار طرح‌های توسعه گازرسانی را افزایش دهیم بر ناترازی‌ها افزوده خواهد شد، به همین علت روند طرحهای توسعه در شرکت ملی گاز و نیز استان کند و در بعضی جاها متوقف شده است.
ایمانی فر گفت: در شرایط فعلی برنامه‌ای برای افزایش و توسعه گازرسانی نداریم.
وی بیان کرد: برخی پروژه‌های توسعه‌ای در استان خراسان رضوی به ویژه در ۲ شهرستان، به دلیل همین محدودیت‌ها متوقف شده است اما امیدواریم پس از رفع مشکلات اعتباری، اجرای این طرح‌ها دوباره آغاز شود.
رییس اجرای طرح‌های شرکت گاز خراسان رضوی افزود: هم اینک همه شهرها و دستکم ۸۵ درصد روستاهای واجد شرایط استان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha