تحولات منطقه

آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: کارگاه نوآوری نان و صنایع غذایی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای زابل با هدف ارتقای کیفیت محصولات غذایی، ترویج تغذیه سالم وبروزرسانی نان‌های بومی سیستان با تولید ۴۰ نوع نان کامل و چند غله آغاز به کار کرد.

تولید ۴۰ نوع نان در کارگاه نوآوری مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جلیل شهریاری اظهار کرد: این کارگاه در راستای نیازسنجی منطقه‌ای و ایجاد مشاغل جایگزین و همگام با سیاست‌های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل راه‌اندازی و تولید نان کامل و چندغله در طرح‌های متنوع را در دستور کار دارد.

وی افزود: تولیدات این کارگاه شامل انواع نان‌های سلامت‌محور بر پایه آرد کامل گندم، جو، چاودار و جو دوسر است که با نظارت کارشناسان علوم پزشکی زابل و به منظور نوآوری در نان سنتی سیستان، بهبود تغذیه مردم منطقه، توسعه مهارت‌های نوین و ایجاد اشتغال پایدار راه‌اندازی شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این مرکز، آموزش‌های تخصصی در حوزه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم، نان خشک، خمیرترش و خمیرهای لایه‌ای برای عموم مردم، اصناف و نانوایان منطقه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت آموزشی این کارگاه گفت: دوره‌های مهارتی با گنجایش ۱۵ نفر در هر نوبت و در قالب دپارتمان تخصصی نان و صنایع غذایی برگزار می‌شود و بیش‌از ۴۰ نوع نان متنوع در این مجموعه تولید می‌شود.

شهریاری تاکید کرد: راه‌اندازی کارگاه نوآوری نان و صنایع غذایی زابل نمونه‌ای موفق از پیوند دانش فنی و سلامت غذایی است و نقش مهمی در ترویج فرهنگ تغذیه سالم و ارتقای کیفیت مصرف نان در منطقه و ایجاد زمینه اشتغال‌های جدید در منطقه سیستان ایفا می‌کند.

شایان ذکر است؛ حدود ۲۵ مرکز دولتی و ۳۲۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در استان سیستان و بلوچستان فعال است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha