جلیل شهریاری اظهار کرد: این کارگاه در راستای نیازسنجی منطقهای و ایجاد مشاغل جایگزین و همگام با سیاستهای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل راهاندازی و تولید نان کامل و چندغله در طرحهای متنوع را در دستور کار دارد.
وی افزود: تولیدات این کارگاه شامل انواع نانهای سلامتمحور بر پایه آرد کامل گندم، جو، چاودار و جو دوسر است که با نظارت کارشناسان علوم پزشکی زابل و به منظور نوآوری در نان سنتی سیستان، بهبود تغذیه مردم منطقه، توسعه مهارتهای نوین و ایجاد اشتغال پایدار راهاندازی شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این مرکز، آموزشهای تخصصی در حوزه نانهای حجیم و نیمهحجیم، نان خشک، خمیرترش و خمیرهای لایهای برای عموم مردم، اصناف و نانوایان منطقه برگزار میشود.
وی با اشاره به ظرفیت آموزشی این کارگاه گفت: دورههای مهارتی با گنجایش ۱۵ نفر در هر نوبت و در قالب دپارتمان تخصصی نان و صنایع غذایی برگزار میشود و بیشاز ۴۰ نوع نان متنوع در این مجموعه تولید میشود.
شهریاری تاکید کرد: راهاندازی کارگاه نوآوری نان و صنایع غذایی زابل نمونهای موفق از پیوند دانش فنی و سلامت غذایی است و نقش مهمی در ترویج فرهنگ تغذیه سالم و ارتقای کیفیت مصرف نان در منطقه و ایجاد زمینه اشتغالهای جدید در منطقه سیستان ایفا میکند.
شایان ذکر است؛ حدود ۲۵ مرکز دولتی و ۳۲۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان سیستان و بلوچستان فعال است.



نظر شما