فرخ طایر اوف امروز در سومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی با موضوع «پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، فرآوری، ایمنی و سلامت» در مشهد همزمان با روز جهانی غذا اظهار کرد: سازمان فائو از زمان تأسیس بهویژه پس از جنگ جهانی دوم نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی مردم جهان ایفا کرده و امروز اعضای این سازمان با همکاری مستمر تلاش میکنند تا امنیت غذایی را بهبود بخشند.
نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران افزود: نقش اصلی فائو ایجاد زمینه همکاری و همفکری بین ملتها و متخصصان است تا منافع هر کشور به بهترین شکل ممکن تأمین شود و این همکاری به ویژه با پژوهشگاههای علمی و تحقیقاتی تقویت شود.
وی تأکید کرد: دستاوردهای علمی بهویژه در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی نقش حیاتی در توانمندی جامعه و دولتها دارد و هماهنگی نزدیک میان بخشهای تحقیقاتی و بخش خصوصی از الزامات مهم این حوزه است.
طایر اوف اظهار کرد: با وجود اینکه ۱۰ درصد جمعیت جهان به مواد غذایی کافی دسترسی ندارند اما مشکل اصلی کمبود غذا نیست بلکه توزیع عادلانه و دسترسی مناسب به منابع غذایی است.
نماینده فائو در ایران به تأثیر منفی جنگها و چالشهای جهانی بر امنیت غذایی اشاره کرد و خواستار اشتراک دستاوردهای کشاورزی ایران با کشورهای منطقه شد تا به این ترتیب همکاریهای منطقهای در مقابله با دشواریها تقویت شود.
وی همچنین از ظرفیتهای بالای کشاورزی ایران ابراز خرسندی کرد و به اهمیت معرفی و عرضه بهتر محصولات خاص ایرانی مانند زعفران و پسته در بازارهای جهانی اشاره نمود و افزود: محصولات نادر و ارزشمند ایران باید بیش از پیش شناخته شوند و فائو برای تسهیل همکاریهای بینالمللی و ارتقای جایگاه این محصولات تلاش میکند.




نظر شما