وداع با آقای شهید ایران

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تاریخ از شهید الغماری و تمام کسانی که در مقابله با تجاوز به غزه به شهادت رسیدند، با افتخار یاد خواهد کرد.

حماس: تاریخ از شهید الغماری با افتخار یاد خواهد کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از خبرگزاری شهاب، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن را تسلیت گفته و اعلام کرد که به همراه جمعی از برادرانش در نبرد مبارک پشتیبانی از غزه و در راه آزادسازی قدس و مقدسات آن به شهادت رسید.

در این بیانیه درگذشت فرمانده سرلشکر محمد عبد الکریم الغماری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح یمن را به امت عربی و اسلامی و به ملت یمن و برادران صادق و با مروت در انصارالله و رهبری آنها و به خانواده و همرزمان شهید فقید تسلیت گفته شده است.

این بیانیه می‌افزاید: تاریخ، از سرلشکر الغماری شهید قهرمان و همه کسانی که در مقابله با تجاوز و جنگ نسل‌کشی در نوار غزه در کنار ملت و آرمان ما ایستادند، با افتخار یاد خواهد کرد. چرا که برادران صادق انصارالله، نیروهای مسلح یمن و ملت عزیز یمن با تمام قدرت و اصرار، تا آخرین لحظات قبل از توقف تجاوز در پشتیبانی از غزه شرکت داشتند.

بنا بر اعلام حماس شهید الغماری فرمانده‌ای مخلص بود که در کنار غزه و مردم آن ایستاد و جان خود را در راه خدا و در میادین عزت و کرامت فدا کرد. خون او با خون شهدای غزه، لبنان و سایر میادین پایداری آمیخته شد تا وحدت سرنوشت و موضع در برابر دشمن صهیونیستی را تأیید کند.

جنبش حماس خالصانه‌ترین تسلیت و همدردی خود را به رهبری جمهوری یمن و به برادران در جنبش انصارالله و فرزندان و خانواده شهید تقدیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha