تحولات منطقه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار پراکنده در شمال و جنوب کشورهمچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها خبر داد.

رگبار پراکنده در شمال و جنوب کشور/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در این استان‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صادق ضیاییان در گفت‌وگویی اظهار کرد: پیش‌بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری نشان داد که امروز (۲۷ مهر) در ارتفاعات گلستان و خراسان شمالی احتمال رگبار پراکنده باران وجود دارد همچنین در برخی مناطق شرق و شمال هرمزگان و جنوب کرمان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید گاهی همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: دوشنبه (۲۸ مهر) تنها در ارتفاعات جنوب و مرکز کرمان و شمال هرمزگان افزایش ابر و وزش باد انتظار می‌رود و از اواخر وقت در ارتفاعات شمال غرب، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ خواهد داد. سه‌شنبه (۲۹ مهر) با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور در برخی نقاط آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل افزایش ابر، گاهی وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود و از ساعات بعدازظهر با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر، در شرق اردبیل، گیلان و مازندران ابرناکی، بارش باران، گاهی رعد و برق، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

ضیاییان اضافه کرد: چهارشنبه (۳۰ مهر) در برخی مناطق شمال غرب و سواحل دریای خزر، ابرناکی و بارندگی ادامه خواهد یافت. پنجشنبه (اول آبان) تنها در نوار شمالی کشور رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

وی افزود: یکشنبه در نوار شرقی کشور و سه‌شنبه در نیمه غربی و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود و طی دو روز آینده، خلیج فارس و در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، دریای خزر مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۸ مهر) صاف و غبار صبحگاهی در بعد از ظهر افزایش ابر با کمینه دمای ۱۵ و بیشینه دمای ۲۵ درجه سانتیگراد خواهد بود همچنین روز سه شنبه (۲۹ مهر) صاف و غبار صبحگاهی به تدریج افزایش باد پیش‌بینی می‌شود و کمینه و بیشینه دما در این روز به ترتیب به ۱۵ و ۲۵ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس‌فردا (۲۸ و ۲۹ مهر) اهواز با بیشینه دمای ۳۷ و ۳۵ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرکرد با کمینه دمای ۱ و صفر درجه سانتی‌گراد سردترین مراکز استان کشور خواهند بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha