تحولات منطقه

سفیر پاکستان در تهران ابراز امیدواری کرد که دستورالعمل جدید اسلام‌آباد برای ترویج تهاتر با ایران به طور قابل توجهی سطح تجارت دو کشور را ارتقا داده و پایه آن را متنوع سازد.

اقدام جدید اسلام آباد برای افزایش سطح تجارت با تهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: «محمد مدثر تیپو» سفیر پاکستان در تهران اعلام کرد که پاکستان دستورالعمل اجرایی جدیدی (SRO) برای ترویج تهاتری بین پاکستان و ایران صادر کرده است.

وی اضافه کرد: پس از یک فرایند طولانی و جامع بررسی‌ها، بسیاری از نگرانی‌های جامعه تجاری هر دو کشور ایران و پاکستان در این دستورالعمل جدید مورد توجه قرار گرفته و حل شده است.
این دیپلمات پاکستانی همچنین بیان داشت که امید است این دستورالعمل به طور قابل توجهی سطح تجارت دو کشور را ارتقا داده و پایه آن را متنوع سازد.

وی ادامه داد: از صنعت و جامعه تجاری هر دو کشور دعوت می‌کنم که از مزایای کامل این دستورالعمل بهره‌مند شوند و به گسترش تجارت دوجانبه کمک کنند. همچنین از اتاق‌های بازرگانی و نهادهای تجاری ایران و پاکستان درخواست دارم این دستورالعمل را با اعضای خود به اشتراک بگذارند تا بتوانند از منافع تجاری متقابل بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha