تحولات منطقه

۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
کد خبر: ۱۱۰۴۱۱۹

المپیاکوس پس از یک مسابقه دوباره می‌تواند از مهاجم ایرانی خود بهره ببرد.

طارمی در لیست المپیاکوس برای بازی با بارسلونا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مهدی طارمی طی یک هفته اخیر نتوانست در دو مسابقه ملی و باشگاهی به میدان برود و پس از غیبت در دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران مقابل تانزانیا، در بازی المپیاکوس در سوپر لیگ یونان هم به علت مصدومیت جزئی غایب بود، اما او برای جدال حساس فردا شب با بارسلونا به لیست تیمش برگشت.

این ملی‌پوش ایران در اردیبهشت‌ماه امسال دو بار مقابل بارسلونا به میدان رفت و در بازی‌های رفت و برگشت مرحله نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا به‌عنوان یار جانشین وارد زمین شد که توانست در جدال برگشت یک پاس گل برای صعودشان به فینال چمپیونز لیگ بدهد و نمایش درخشانی داشته باشد که اکنون امیدوار به تکرار این اتفاق است.

فهرست نفرات المپیاکوس برای مسابقه مقابل بارسلونا با حضور ۲۳ بازیکن اعلام شد که نام مهدی طارمی در این جمع دیده می‌شود و ستاره ایرانی فرصت درخشش دوباره برابر آبی اناری‌ها را خواهد دشت.

المپیاکوس در دو مسابقه اخیرش در لیگ قهرمانان اروپا یک تساوی مقابل پافوس قبرس و یک شکست برابر آرسنال داشته که مهدی طارمی در هر دو بازی به‌عنوان یار جانشین به زمین رفت و احتمالا فردا شب نیز در سومین بازی چمیونز لیگ برابر بارسلونا یکی از تعویض‌های تیمش باشد.

2249872

منبع: ورزش سه

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha