تحولات منطقه

۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
کد خبر: ۱۱۰۴۹۲۶

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اظهارات روز گذشته« رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ارتباط با موضوع پرونده هسته‌ای ایران واکنش نشان داد.

پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: «سید عباس عراقچی» در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات اخیر رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت : نمی‌دانم ایشان این حرف را از سر نگرانی زده یا تهدید.گروسی گفته بود «فعلاً تهران فقط به‌صورت محدود بازرسان ما را می‌پذیرد. این کشور به‌دلیل نگرانی از امنیت خود محدودیت‌هایی بر بازرسی‌ها اعمال کرده است. ایرانی‌ها دچار تردید هستند، که این را درک می‌کنم. اما اگر دیپلماسی شکست بخورد، بیم آن دارم که دوباره از زور استفاده شود»

عراقچی افزود: اما کسانی که چنین تهدیدهایی می‌کنند باید بدانند تکرار یک تجربه شکست‌خورده، نتیجه‌ای جز شکست دوباره برایشان نخواهد داشت.

براساس این گزارش «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه و در گفت‌وگو با یک روزنامه سوئیسی درباره اوضاع پیرامون برنامه هسته‌ای ایران ، این اظهارات را مطرح کرده بود .

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha