به گزارش قدس، حمید رمضانی در این خصوص اظهار کرد: این میزان گوشت با کشتار ۳۳ هزار و ۵۴۴ راس دام سبک و سنگین تولید شده است.
وی افزود: از این تعداد ۳۰ هزار و ۲۴۹ راس دام سبک و سه هزار و ۲۹۵ نیز راس دام سنگین بوده است که در کشتارگاه ها با نظارت بازرسان کشتار شد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی یادآور شد: میزان تولید گوشت قرمز در نیمه نخست پارسال نسبت به مدت مشابه سال ماقبل ۴۲ درصد کاهش داشت.
تولید ۲۰ هزار و ۲۳۶ تن گوشت مرغ
رمضانی گفت: نیمه نخست امسال با کشتار ۱۰ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه مرغ، ۲۰ هزار و ۲۳۶ تن گوشت مرغ تولید شد.
وی افزود: این در حالی است که نیمه نخست پارسال با کشتار ۱۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۶۰۶ قطعه مرغ ۲۰ هزار و ۹۸۳ تن گوشت مرغ تولید شده بود.




نظر شما