تحولات منطقه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره تئاتر خیابانی مریوان به دلیل ویژگی‌های خاص خود، به تابلویی از جشنواره‌های تئاتر کشور و نمادی برجسته از تئاتر خیابانی ایران تبدیل شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: جشنواره مریوان نماد تئاتر خیابانی ایران است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیدعباس صالحی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از اجراهای جشنواره تئاتر خیابانی مریوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جشنواره‌های خیابانی، به‌ویژه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان، افزون بر ویژگی‌های هنری، نقشی مهم در تقویت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دارد و بستری برای گسترش دیپلماسی فرهنگی میان اقوام و ملت‌ها است.

وی با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در استان کردستان، افزود: اگرچه این استان از ظرفیت‌های فرهنگی بالایی برخوردار است اما از نظر تعداد و کیفیت سالن‌های فرهنگی و هنری با چالش‌هایی مواجه است که امیدواریم با پیگیری‌های دولت و همکاری استانداری، شاهد بهبود وضعیت این زیرساخت‌ها در آینده نزدیک باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ویژگی مردمی تئاتر خیابانی، اضافه کرد: این نوع تئاتر با هزینه‌های کمتر و حضور در فضای عمومی، امکان ارتباط مستقیم‌تر با مردم را بوجود می آورد و می‌تواند در تمام نقاط کشور از جمله روستاها و حتی زندان‌ها به اجرا درآید.

صالحی ادامه داد: جشنواره مریوان می‌تواند به عنوان ابزاری موثر در دیپلماسی فرهنگی بین‌المللی ایفای نقش کند، چرا که تئاتر خیابانی به دلیل ماهیت سیال خود قابلیت اجرا در کشورهای مختلف را دارد و این امر در شرایط کنونی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه گسترش همکاری‌های فرهنگی گفت: با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌ها، گروه‌های هنری متعددی در سطح بین‌المللی تمایل به همکاری دارند و وزارت ارشاد تلاش می‌کند مسیر این همکاری‌ها را هموارتر کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر استمرار چنین حرکت‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: امیدواریم استان کردستان در دولت چهاردهم شاهد تحولات بهتری در حوزه فرهنگ و هنر باشد.

سید عباس صالحی روز سه شنبه و در سومین روز از هجدهمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان وارد این شهر شد و در پارک ملت حضور یافت و به تماشای تئاتر رستاخیز به کارگردانی مختار محمدی از مریوان نشست.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha