تحولات منطقه

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: علاوه بر جنبه‌های گردشگری زیارتی به‌واسطه وجود مضجع منور امام رضا (ع)، مشهد دارای ظرفیت‌های منحصر به فردی در حوزه گردشگری سلامت برای مسافران پاکستانی است.

مشهد ظرفیت های منحصر بفردی در حوزه گردشگری سلامت برای اتباع پاکستان دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد علی نبی پور شامگاه سه شنبه در جریان استقبال از وزیر کشور پاکستان در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد افزود: دیگر ظرفیت‌های ویژه مشهد در حوزه گردشگری علاوه بر زیارت فرصت‌های مفیدی برای اتباع پاکستانی فراهم می کند.

وی گفت: ما در تلاشیم میزبان شایسته‌ای برای تمامی زائرین امام رضا (ع) باشیم و خوشحالیم که مشهد به عنوان پایتخت معنوی کشور میزبان زائران کشورهای مختلف از جمله پاکستان است.

معاون استاندار خراسان رضوی با قدردانی از حمایت‌های پاکستان در جنگ ۱۲ روزه از جمهوری اسلامی ایران، گفت: میزبانی از نمایندگان کشور دوست و برادر پاکستان در مشهد برای همه ایرانی‌ها به‌ویژه برای ما در مشهد افتخاری بزرگ است.

سید محسن نقوی ️وزیر کشور پاکستان نیز در این دیدار از میزبانی شایسته مشهد برای زائران پاکستانی قدردانی کرد.

سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، امروز سه شنبه پس از حضور در اجلاس وزاری کشور عضو اکو در تهران به منظور زیارت بارگاه منور رضوی به مشهد سفر کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha