تحولات منطقه

رئیس‌جمهور آلمان، در سخنانی تاکید کرد که نسبت به وضعیت صلح در خاورمیانه خوش‌بین است ولی کمی هم نگرانی در این رابطه وجود دارد.

رئیس جمهور آلمان: درباره آینده صلح در خاورمیانه نگران هستم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس‌جمهور آلمان امروز (یکشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگاران در قاهره گفت که مردم منطقه پس از آتش‌بس ماه گذشته میان اسرائیل و حماس، با احتیاط به آینده نگاه می‌کنند.

وی افزود: «بسیاری در منطقه خوش‌بین‌ هستند که روند صلح ادامه یابد، اما هیچ‌کس دشواری‌های پیش‌رو را دست‌کم نمی‌گیرد، به‌ویژه در این منطقه.»

اشتاین‌مایر که در مراسم بازگشایی رسمی موزه بزرگ مصر حاضر شده بود، قرار است بعد از این کشور سفر یک هفته‌ای خود به کشورهای آفریقایی را آغاز کند.

رئیس‌جمهور آلمان روز گذشته با «نواف سلام» نخست‌وزیر لبنان و امروز با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر، دیدار و گفت‌وگو کرد. وی پیش از دیدار با السیسی اظهار امیدواری کرد که کشورهای جهان تنها نظاره‌گر تحولات نباشد، بلکه برای تداوم آتش‌بس و صلح پایدار در منطقه تلاش کنند.

اشتاین‌مایر همچنین یادآور شد که دولت آلمان وعده داده است در بازسازی نوار غزه مشارکت کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha