تحولات منطقه

فرماندار سمنان از برگزاری مانور تمام عیار زلزله با حضور ۳۸ دستگاه اجرایی و یک هزار و ۲۰۰ نیروی امدادی در روز پنج‌شنبه (۱۵ آبان) در این استان خبر داد.

مانور زلزله با حضور ۱۲۰۰ امدادگر در سمنان برگزار می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی صمیمیان در نشست خبری رؤسای کمیته‌های پنجگانه مانور تمام‌عیار مدیریت مخاطرات طبیعی با محوریت زلزله استان سمنان در محل استانداری با تشریح سناریوی مانور گفت: پنج‌شنبه (۱۵ آبان) وقوع زلزله‌ای فرضی در سمنان شبیه‌سازی می‌شود که منجر به خسارات گسترده شهری و روستایی خواهد شد.

وی افزود: ۳۸ دستگاه اجرایی و نهاد امدادی با ۱۸۲ تیم عملیاتی، شامل بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر نیرو و بیش از ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و سبک در این مانور مشارکت دارند.

فرماندار سمنان افزود: این مانور شامل ۱۲ عملیات تخصصی و مدیریتی از جمله نجات و جست‌وجو، تخلیه اضطراری، آواربرداری، خدمات پزشکی، اسکان موقت و تأمین امنیت است.

صمیمیان با تأکید بر همکاری مردم با نیروهای امدادی گفت: مانور زلزله فقط یک تمرین نیست، بلکه فرصتی است تا همه ما بیاموزیم در زمان بحران چگونه از جان خود و دیگران محافظت کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha