تحولات منطقه

۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
کد خبر: ۱۱۰۹۴۱۱

سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی وقوع حادثه انفجار در هند و جان‌باختن تعدادی از مردم این کشور را تسلیت گفت.

ایران وقوع حادثه انفجار در دهلی‌نو را تسلیت گفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در پی وقوع حادثه انفجار در دهلی نو، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه مراتب تسلیت و همدردی جمهوری اسلامی ایران را با دولت و مردم هند، به ویژه خانواده‌های قربانیان، ابراز و برای مجروحان این حادثه تلخ آرزوی بهبودی کرد.

در پی انفجار شدیدی که دوشنبه شب در خودرویی پارک شده در نزدیکی لعل قلعه رخ داد، حداقل ۸ نفر کشته شدند. این انفجار شدید، چندین وسیله نقلیه را در شعله‌های آتش سوزاند و شیشه‌های پنجره‌ها را شکست.

روزنامه هندوستان تایمز نیز با اشاره به اینکه این حادثه ۱۲ زخمی بر جای گذاشته است، نوشت که آتش‌نشانی دهلی حدود ساعت ۱۹ تماسی مبنی بر وقوع انفجار دریافت کرد. تیمی از واحد ویژه پلیس دهلی نیز برای ارزیابی خسارات وارده به محل انفجار رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha