تحولات منطقه

۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۱۱۰۹۵۰۷

رئیس جمهوری کلمبیا به نیروهای امنیت عمومی این کشور دستور داده تا اشتراک‌گذاری اطلاعاتی با آژانس اطلاعاتی ایالات متحده را تعلیق کنند.

کلمبیا تبادل اطلاعات با آمریکا را متوقف کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«گوستاوو پترو» رئیس جمهور کلمبیا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) به نیروهای امنیت عمومی این کشور دستور داد تا برای توقف حملات واشنگتن به کشتی‌هایی که در دریای کارائیب عبور و مرور دارند، اشتراک‌گذاری اطلاعاتی را با آژانس‌های اطلاعاتی آمریکایی تعلیق کنند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وی در بخش دیگری از پیام خود در این شبکه اجتماعی بدون مشخص کردن ماهیت اطلاعاتی که کشورش به اشتراک‌گذاری آن با ایالات متحده را متوقف خواهد کرد، نوشت: «نبرد و مبارزه با مواد مخدر باید تابع حقوق بشر مردم ساکن در منطقه کارائیب باشد.»

این دستور از سوی رئیس جمهور کلمبیا در حالی صادر شده که واشنگتن در ماه‌های گذشته به بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر، حملاتی را علیه کشتی‌ها و قایق‌هایی که در دریای کارائیب رفت و آمد دارند، انجام داده که در نتیجه آن، ده‌ها نفر کشته و زخمی شده‌اند.

طبق آمار منتشر شده توسط «دولت ترامپ»، حملات ایالات متحده از ماه اوت تاکنون حداقل ۷۵ نفر را در آب‌های بین‌المللی کشته است. این عملیات‌ها در جنوب کارائیب آغاز شد و اخیراً به شرق اقیانوس آرام گسترش یافت، جایی که قایق‌هایی در سواحل مکزیک هدف قرار گرفته‌اند.

پترو خواستار تحقیق در مورد رئیس جمهور ترامپ به دلیل «جنایات جنگی» مربوط به این حملات شد و خاطرنشان کرد که این حملات شهروندان ونزوئلا، اکوادور، کلمبیا و ترینیداد و توباگو را تحت تأثیر قرار داده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha