تحولات منطقه

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: شاخص آلودگی هوای مشهد برای ششمین روز متوالی در بیست و دومین روز آبان ماه از حد مجاز فراتر رفته و در شرایط ناسالم برای افراد حساس قرار دارد.

آلودگی فسیلی برای ششمین روز پیاپی میهمان هوای کلانشهر مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سعید محمودی روز پنجشنبه در این رابطه افزود: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۲۹ نشانگر هوای «ناسالم» بوده که این شاخص در یکی، ۲ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۲۳ گویای ناسالم بودن و آلودگی هوا برای گروه‌های حساس است.

وی با بیان اینکه کیفیت هوای چهار منطقه مشهد در شرایط ناسالم برای تمامی افراد و ۱۷ منطقه در شرایط «ناسالم» برای افراد حساس است، اضافه کرد: کیفیت هوای ۲ منطقه دارای ایستگاه سنجش آلودگی نیز در شرایط «سالم» قرار دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی اظهار کرد: در شرایط کنونی افراد حساس مانند بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار باید از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کرده و در صورت ضرورت برای خروج از منزل حتما توصیه‌های خودمراقبتی را در مناطق آلوده رعایت کنند.

محمودی افزود: انتظار است شهروندان مشهدی هم با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفاء کنند.

گفتنی است، قرارگیری شاخص کلی کیفیت هوا تا ۵۰ ای. کیو. آی به معنی وضعیت «پاک» و بین ۵۱ تا ۱۰۰ ای. کیو. آی نشانگر وضعیت «سالم» است.

همچنین وقتی شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۱۰۱ تا ۱۵۰ ای. کیو. آی قرار می گیرد به معنای «آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان» بوده و بین اعداد ۱۵۱ تا ۲۰۰ ای. کیو. آی به معنای «آلودگی هوا برای همه سنین» محسوب می‌شود.

قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۲۰۱ تا ۳۰۰ ای. کیو. آی نیز نشانگر وضعیت «اضطراری» و بالاتر از عدد ۳۰۰ هم نمایانگر وضعیت «بحرانی» آلودگی هواست.

افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو روزانه در شرایط عادی و معمولی در کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد رفت و آمد می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha