تحولات منطقه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از استقرار هوای پایدار در مناطق کوهستانی طی پنجشنبه و جمعه (۲۲ و ۲۳ آبان ۱۴۰۴) خبر داد.

افت دما، سوزباد و مه در ارتفاعات کشور؛ توصیه‌هایی برای کوهنوردی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صادق ضیاییان در گفت‌وگویی درباره پیش‌بینی وضعیت جوی ارتفاعات کشور طی روزهای پنجشنبه و جمعه، گفت: طی این دو روز، در اغلب مناطق کوهستانی کشور هوا پایدار است و وزش باد که گاهی افزایش می‌یابد مهم‌ترین پدیده جوی این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در ساعات شب تا اوایل صبح، به ویژه در ارتفاعات نیمه شمالی کشور، استقرار هوای سرد و وقوع دمای زیر صفر همراه با تشدید سوز باد در تلفیق با شرایط وزش باد انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا گفت: در ارتفاعات شمال‌غرب، البرز و شمال‌ شرق، وقوع مه تابشی در ساعات شب تا اوایل صبح موجب کاهش دید افقی و عمودی می‌شود. با افزایش تابش خورشیدی در طول روز، غلظت مه کاهش یافته و دید بهتر خواهد شد.

وی ادامه داد: برای ارتفاعات تالش و شرق اردبیل طی روز جمعه، بارش‌های خفیف و پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درباره شرایط جوی ارتفاعات شمال تهران نیز گفت: آسمان تهران، صاف تا نیمه ابری همراه با وزش باد انتظار می‌رود و در قله‌ها و خط‌الرأس‌های مرتفع، افزایش سرعت باد در ساعات بعدازظهر و غروب محتمل است.

وی همچنین گفت: در ارتفاعات شمال تهران و دامنه‌های جنوبی البرز، گسترش آلاینده‌ها تا حدود ارتفاع ۳۵۰۰ متری می‌تواند موجب کاهش کیفیت هوای تنفسی شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با تأکید بر ضرورت توجه به هشدارها، توصیه کرد: با توجه به افت دمای شبانه در نیمه شمالی کشور، تجهیزات گرمایشی و پوشاک مناسب برای شب‌مانی به همراه داشته باشید.

ضیاییان در پایان افزود: در ارتفاعات شمال‌غرب، شمال شرق و البرز به ویژه دامنه‌های شمالی مه تابشی می‌تواند موجب کاهش دید و انحراف از مسیر شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha