تحولات منطقه

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) از قبولی ۲۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته، در کنکور با رتبه زیر ۱۰ هزار خبر داد.

قبولی ۲۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته در کنکور با رتبه‌ زیر ۱۰ هزار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت الاسلام و المسلمین متقی‌فر در همایش تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور، پذیرفته‌شدگان دانشگاه فرهنگیان و قبول‌شدگان مدارس سمپاد با بیان اینکه امسال در رشته پزشکی دانش آموزان کمیته امداد قبولی‌های زیادی داشتند، گفت: امسال ۸۵۲ هزار دانش آموز تحت پوشش داریم که در رتبه زیر ۱۰ هزار، ۲۳۰۰ نفر رتبه کسب کردند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد در ادامه به حمایت‌های مالی این نهاد از دانشجویان تحت پوشش اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان وام دانشجویی و نخبگان پرداخت شد و امسال نیز این حمایت در حال اجراست.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اولویتها، موفقیت دانش آموزان در تمام مراحل زندگی است و اولویت کمیته امداد توانمندسازی در فضای تحصیلی، فکری، فرهنگی و شغلی است، تصریح کرد: امسال ۹۰۹ نفر از دانش آموزان در دانشگاه فرهنگیان قبول شدند که این رقم در سال گذشته معادل قبولی ۷۴۰ نفر از دانش‌آموزان کمیته امداد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha