تحولات منطقه

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بیش از 53 هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای در خراسان رضوی تولید می‌شود.

تولید سالانه ۵۳ هزار تن محصولات گلخانه‌ای در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، علی اصغر امانیان اظهارکرد: از سطح 446 هکتار از گلخانه‌های استان خراسان رضوی سالانه میزان53.8 هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی، 74 میلیون عدد انواع گل شاخه بریده، 6.8 میلیون عدد انواع نشاء گل و گیاه زینتی، 2.6 میلیون عدد انواع نشاء محصولات سبزی و صیفی و گیاهان دارویی تولید شده است.

وی افزود: بیشترین سطح گلخانه در استان به ترتیب مربوط به شهرستان‌های مشهد، فریمان و گلبهار است؛ این محصولات علاوه بر شهرستان‌های استان و استان‌های هم جوار، تهران و استانهای جنوبی جهت صادرات به خارج از کشور (کشورهای شمال شرق ایران، حاشیه خلیج فارس، عراق و روسیه) می‌شود.

امانیان تصریح کرد: تعداد واحدهای گلخانه‌ای تجاری و کوچک مقیاس فعال و غیر فعال در استان 2169 واحد است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:بیش از 53 هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای در خراسان رضوی تولید می‌شود ضمن اینکه میزان صرفه جویی در مصرف آب در استان با این حجم از ایجاد گلخانه بیش از 7 میلیون متر مکعب برآورد می‌شود.

مجید جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز اظهارکرد:خراسان رضوی با تولید بیش از 11000تن قارچ خوراکی پنجمین تولیدکننده قارچ کشور است. این تعداد از سطح 53 هکتار و تعداد 210 واحد فعال قارچ خوراکی تولید می گردد

وی افزود: استان خراسان رضوی با داشتن 11.3 درصد سطح باغات بارور کشور دارای رتبه سوم سطح زیر کشت و با تولید بیش از یک میلیون تن و 3.36 درصد تولید باغی کشور (با توجه به اینکه عمده سطح باغات استان پسته، زعفران و گیاه دارویی است) رتبه نهم کشور را داراست.

جعفری خاطرنشان کرد: سالانه بیش از یک میلیون تن انواع محصولات باغبانی و هدف‌گذاری برای توسعه فرآوری، بسته‌بندی و صادرات با رویکرد دانش‌محور در خراسان رضوی تولید می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha