تحولات منطقه

۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
کد خبر: ۱۱۱۳۲۱۷

مربی تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین گفت: داوری ضعیف در بازی با پرسپولیس باعث شد که پنالتی ما دیده نشود و در نهایت نتیجه این دیدار به ضرر ما تمام شد

مربی شمس‌آذر: داوری به ضرر تیم ما تمام شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی برزگر عصر جمعه در کنفرانس خبری پس از بازی با تیم فوتبال پرسپولیس تهران که در ورزشگاه سردار آزادگان برگزار شد، تصریح کرد: تیم ما امروز یک بازی تهاجمی را از خود به نمایش گذاشت و حریف را نیز تحت فشار قرار داد، امروز همه بازیکنان ناراحت هستند که چرا پیروز نشدند، چون داوری نخواست و در نهایت ضرر کردیم.

وی با اشاره به اینکه کمک داور ویدیویی معتقد بود که برخورد صورت گرفته، تاکید کرد: متاسفانه داور این دیدار اصلا توجهی به این مساله نداشت و به همین خاطر نتیجه را واگذار کردیم.

برزگر اضافه کرد: بازیکنان تیم ما امروز ۱۱ شوت به سمت دروازه پرسپولیس داشتند و قول می‌دهیم که با ادامه بازی‌ها و افزایش تجربه بتوانیم در دیدارهای آینده با برد زمین را ترک کنیم، بازیکنان ما در طول هفته زحمات زیادی می‌کشند که دیده هم نمی‌شوند.

مربی تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین ادامه داد: امروز برای دیدار با پرسپولیس تهران برای تمامی دقایق بازی برنامه داشتیم، ما امروز تلاش خود را کردیم اما دیگر زورمان به داور نمی‌رسد، امروز داوری سر تیم ما را برید و همه ما ناراضی هستیم.

وی با اشاره به اینکه تیم جوان و خوش آتیه شمس‌آذر قزوین همیشه خوب و سرحال بازی می‌کند، افزود: تیم و بازیکنان ما امروز حریف نامدار خود را تحت فشار گذاشتند و اگر کم لطفی داور نبود نتیجه طور دیگری رقم می‌خورد، تیم ما امروز از بازیکن ۱۶ ساله خود در این دیدار بهره‌مند بود، البته در ادامه و به امید خدا نتایج بهتری در آینده کسب خواهیم کرد.

براساس این گزارش، تیم های شمس آذر قزوین و پرسپولیس تهران در هفته یازدهم رقابت های لیگ برتر بعدازظهر جمعه و از ساعت ۱۶ در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سردار آزادگان قزوین برابر هم ایستادند که در پایان تیم میهمان موفق شد با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی برسد.

تیم فوتبال شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر پنجشنبه هفته آینده میهمان خیبر خرم آباد خواهد بود و تیم پرسپولیس نیز جمعه آینده در اراک از تیم فوتبال استقلال تهران میزبانی خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha