تحولات منطقه

سرپرست گروه بهداشت محیط نیشابور گفت: بیش از ۱۱۰ کیلوگرم گوشت فاسد از یخچال‌های واحدهای صنفی متخلف سطح شهر کشف و معدوم‌سازی شد.

معدوم‌سازی ۱۱۰ کیلوگرم گوشت فاسد در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، هادی رستمی در این خصوص اظهار کرد: بیش از ۱۱۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی فاسد و غیربهداشتی نگهداری شده در یخچال و فریزر واحدهای صنفی جمع‌آوری و معدوم‌سازی شد.

سرپرست گروه بهداشت محیط نیشابور تصریح کرد: گروه بازرسی بهداشت محیط نیشابور با همکاری سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران، موفق به کشف و ضبط بیش از ۱۱۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی فاسد و غیربهداشتی شدند که در یخچال و فریزر واحدهای صنفی شهر نگهداری می‌شد.

وی تأکید کرد: این میزان فرآورده فاسد که در شرایط غیرایمن نگهداری می‌شد، می‌توانست فاجعه‌ای بهداشتی بیافریند. از این پس، تأکید ما بر الزام قانونی رستوران‌داران به استفاده از مواد اولیه کاملاً سالم و نگهداری دقیق فاکتورهای خرید مهرشده از فروشندگان معتبر است تا زنجیره سلامت قطع نشود.

ممنوعیت طبخ غذای دوره‌گردی

رستمی بیان کرد: همچنین طی سه مرحله بازدید مشترک، نظارت‌ها بر دستفروشان به شدت افزایش یافته و این اقدامات منجر به کاهش عرضه غیربهداشتی در روز بازار وحدت شده و ساماندهی این قشر در دستور کار است.
سرپرست بهداشت محیط نیشابور با اشاره به برنامه‌های آتی، از ورود بازرسان به ساماندهی فروشندگان در شهرک و منطقه گردشگری عطار و خیام نیشابور خبر داد و گفت: عرضه دوره‌گردی مواد غذایی نیازمند فرآوری مانند آش، سوپ و ساندویچ کاملاً ممنوع است.
وی ادامه داد: صدور هرگونه پروانه سیار، صرفاً محدود به عرضه مواد غذایی بسته‌بندی‌شده و مطابق با شیوه‌نامه‌های دقیق بهداشتی خواهد بود.
منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha