تحولات منطقه

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن از آغاز رسمی انجام اعمال جراحی چشم‌پزشکی در بیمارستان ولی‌عصر (عج) خبر داد و این اقدام را گامی مهم در ارتقای خدمات درمانی شهرستان عنوان کرد.

آغاز رسمی جراحی‌های تخصصی چشم در بیمارستان ولی‌عصر (عج) بردسکن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حسین امامیان اظهار کرد: پس از سال‌ها پیگیری مستمر و برنامه‌ریزی دقیق، با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تأمین تجهیزات تخصصی چشم‌پزشکی، امروز شاهد آغاز رسمی جراحی‌های چشم در بیمارستان ولی‌عصر (عج) بردسکن هستیم.

وی افزود: راه‌اندازی این خدمات علاوه بر ارتقای سطح درمان در شهرستان، موجب کاهش رفت‌وآمد بیماران به شهرهای مجاور و کاهش هزینه‌های درمانی خواهد شد. از این پس بیماران می‌توانند بسیاری از اقدامات جراحی چشم را در همین بیمارستان دریافت کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن همچنین با تقدیر از حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی گفت: همراهی دانشگاه و نماینده مردم شریف بردسکن در مجلس، نقش به‌سزایی در توسعه زیرساخت‌های درمانی شهرستان داشته و این پروژه نمونه‌ای موفق از همکاری سازنده دانشگاه، مسئولان محلی و خیرین سلامت در راستای تحقق عدالت درمانی در مناطق کمتر برخوردار است.

امامیان خاطرنشان کرد: مجمع خیرین سلامت شهرستان نیز در بهسازی اتاق عمل و فراهم‌آوری شرایط لازم برای انجام این جراحی‌ها نقش مؤثری ایفا کرده است. در حال حاضر دو متخصص چشم‌پزشکی، دکتر مصطفی غفوری و دکتر مهدیه معینی، خدمات تخصصی چشم را به بیماران شهرستان ارائه می‌دهند.

خبرنگار علی نوری

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha