تحولات منطقه

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: بارش‌های پاییزی صبح امروز سطح جاده‌های اصلی و فرعی در بیشتر مناطق این استان را لغزنده کرده است.

باران جاده‌های خراسان رضوی را لغزنده کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، یوسف بنی اسدی در این خصوص افزود: در حال حاضر بارش باران جاده‌های اصلی و فرعی در شهرستان‌های مشهد، کاشمر، رشتخوار، چناران، فریمان، جغتای، بردسکن، کوهسرخ، نیشابور، تربت‌حیدریه، زبرخان، جوین، سبزوار، سرولایت، خوشاب، طرقبه-شاندیز و زاوه را لغزنده کرده است.

وی اضافه کرد: بارش‌ها همچنین تردد در آزادراه مشهد - باغچه و بزرگراه‌های مشهد-چناران، باغچه - نیشابور و باغچه -تربت‌حیدریه را تحت تاثیر قرار داده است.

براساس اعلام هواشناسی خراسان رضوی، بارش‌های پراکنده از امروز مناطق مختلف و در ارتفاعات به صورت مخلوط برف و باران تا پایان هفته با شدت و ضعف ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha