تحولات منطقه

۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
کد خبر: ۱۱۱۴۵۲۸

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: تیم ما از هر نظر برای دیدار با چادرملو اردکان در یزد آماده است و هدف ما شکست میزبان و خارج شدن با دست پر از زمین مسابقه است.

سرمربی ذوب آهن: آماده شکست تیم چادرملو هستیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

" قاسم حدادی‌فر " عصر چهارشنبه در نشست قبل از دیدار تیم ذوب آهن اصفهان با چادرملو اردکان در ورزشگاه شهید نصیری یزد افزود: هر مسابقه در لیگ برتر شرایط خاص خودش را دارد و برای بازی فردا مشکلی نداریم و همه شرایط فراهم است.

وی با بیان اینکه طی روزهای گذشته برای بازی هفته دوازدهم لیگ برتر در یزد مقابل چادرملو اردکان، تیم ذوب آهن طبق برنامه کار خودش را انجام داده ادامه داد: ورزشگاه شهید نصیری یزد دارای چمن خوبی است و امیدوارم فردا همه از فوتبال خوب و زیبا لذت ببرند.

سرمربی تیم ذوب آهن در خصوص تقابل مجدد بعد از جام حذفی با تیم چادرملو گفت: فکر می‌کنم در بازی جام حذفی هم تیم ما تیم خوبی بود و بازیکنان ما خوب کار کردند ولی تیم چادرملو باهوش و زیرک بود و توانست روی یک غافلگیری در دقایق پایانی بازی را از ما بگیرند.

از هفته دوازدهم لیگ برتر خلیج فارس تیم چادرملو اردکان از ساعت ۱۵:۳۰ روز پنجشنبه ۱۳ آذرماه جاری در ورزشگاه شهید نصیری یزد میزبان تیم ذوب آهن اصفهان است.

هم‌اکنون از استان یزد تیم چادرملو اردکان در لیگ برتر، تیم شهید قندی در لیگ دسته ۲، تیم سنگ آهن بافق در لیگ دسته سه و همچنین تیم اتحاد معین یزد نیز در لیگ دسته چهار کشور حضور دارند.

استان یزد با یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۵۵ هیات استانی، بیش از ۸۰ هزار بیمه شده ورزشی و ۴۰۰ هیات شهرستانی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha