تحولات منطقه

ستاره آرژانتینی پاسخ تندی به اظهارات اخیر کریستیانو رونالدو داد و گفت: بردن جام جهانی خیلی سخت است.

پاسخ تند مسی به رونالدو؛ بردن جام جهانی خیلی سخت است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لیونل مسی با شفافیت کامل به اظهارات اخیر ستاره پرتغالی پاسخ داد. رونالدو ادعا کرده بود که بردن جام جهانی آنقدرها هم سخت نیست اما اسطوره آرژانتینی واقعیت داستان را بسیار متفاوت روایت کرد. او تاکید کرد که این جام چقدر حساس است و هر جزئیات کوچکی از آن می‌تواند سرنوشت یک تیم را تعیین کند.

مسی در پاسخ به رونالدو گفت: بردن جام جهانی خیلی سخت است و هر تیمی می‌تواند شرایط را برای شما سخت و آن تیم را حذف کند. ممکن است توپ به تیر دروازه بخورد و بیرون برود یا به تیر بخورد و وارد دروازه شود. به همین راحتی سفر آن تیم به پایان می‌رسد یا می‌توانید در ضربات پنالتی شکست بخورید.

این ستاره آرژانتینی اعتراف کرد که آرژانتین سهم خود را از جام جهانی قطر کسب کرده است و خاطرنشان کرد: در جام جهانی قبلی شانس با ما یار بود و با اینکه برابر هلند و فرانسه برتر بودیم اما در نهایت کار به ضربات پنالتی کشیده شد. در این ضربات دبیو مارتینز را داشتیم که سبب پیروزی ما شد اما ممکن است در پنالتی برنده نشوید و واقعا بردن این جام سخت است.

وی با قدردانی از پپ گواردیولا گفت: مربیان فوق‌العاده‌ای در دنیا وجود دارند اما گواردیولا از همه مربیان بهتر و بی‌نظیر است و ما خوش‌شانس بودیم که او را در بارسلونا داشتیم.

گواردیولا و مسی یکی از موفق‌ترین زوج‌های فوتبال را در بارسلونا تشکیل دادند.

از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲، آنها با هم ۱۴ جام از جمله دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، سه قهرمانی لالیگا، دو قهرمانی کوپا دل ری، سه سوپرجام اسپانیا، دو سوپرجام اروپا و دو جام باشگاه‌های جهان را به دست آوردند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha