تحولات منطقه

جدال تیم‌های فوتبال خیبر خرم‌آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل همراه بود.

جدال یک‌امتیازی خیبر و شمس‌آذر در هفته دوازدهم با یک اخراجی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین که هفته گذشته در یک دیدار خانگی برابر پرسپولیس شکست را پذیرا شده بود امروز پنجشنبه در ورزشگاه تختی خرم‌آباد میهمان خیبر خرم‌آباد بود.

جدال دو تیم در نیمه نخست با تساوی بدون گل همراه بود تا کار در ۴۵ دقیقه دوم دنبال شود. در این نیمه علی‌رغم تلاش دو تیم بازهم توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد تا بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان برسد.

در نیمه دوم این بازی و در دقیقه ۶۸ مهرداد قنبری این شانس را داشت تا از روی نقطه پنالتی دروازه نماینده قزوین را باز کند اما توپ او به دیرک دروازه برخورد کرد و بازی همچنان بدون گل دنبال شد. در ادامه این بازی محمد آقاجانپور نیز در دقیقه ۷۹ با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد تا خیبر دقایق باقی مانده را با یک بازیکن ادامه دهد.

ترکیب شمس‌آذر:

علیرضا جعفرپور، محمد نژادمهدی، علیرضا دغاغله، صائب محبی، حامد بحریایی، داریوش شجاعیان، مهدی ممی زاده، رضا محمدی فزونی، هومن ربیع‌زاده، میلاد سورگی، فرزین معامله‌گری

ترکیب خیبرخرم‌آباد:
محمدرضا دیناروند، محمد آقاجان‌پور، عرفان معصومی، طاها طباطبایی، علی شجاعی، مسعود محبی، صادق آل بوصبیح، اسماعیل بابایی، مهرداد قنبری، حمیدرضا ضرونی، علی خانزادی

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha