تحولات منطقه

سرمربی پیشین تیم فوتبال آرسنال که در کمیته توسعه فیفا فعالیت دارد به دفاع از افزایش تیم ها در جام جهانی ۲۰۲۶ پرداخت و گفت: تصمیم درستی با توجه به تعداد عضوهای فیفا گرفته شده است.

آرسن ونگر: تصمیم درستی برای تعداد تیم های جام جهانی ۲۰۲۶ گرفته شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آرسن ونگر سرمربی پیشین تیم فوتبال آرسنال که حالا به عنوان یکی از مدیران ارشد فیفا در جهت توسعه فوتبال فعالیت می‌کند با دفاع از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ با ۴۸ تیم از شرایط مطلوب زمین‌های محل برگزاری این دیدارها در آمریکا، مکزیک و کانادا گفت.

او در این باره تاکید کرد: به نظر من حضور ۴۸ تیم در جام جهانی تصمیم درستی است. این تعداد هنوز کمتر از یک چهارم از ۲۱۱ فدراسیون عضو فیفا را شامل می‌شود.

او درباره نگرانی‌ها نسبت به شرایط میزبانی و آماده‌سازی زمین‌ها گفت: ما کیفیت زمین‌های مسابقه را با دقت کنترل می‌کنیم؛ وضعیت چمن، شرایط آب‌وهوایی و محافظت از بازیکنان همگی زیر نظر گرفته می‌شود تا به بهترین شکل مدیریت شود.

شایان ذکر است مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۱۹:۳۰ امشب در سالن جان. اف کندی شهر واشنگتن در حالی برگزار می‌شود که مهدی محمدنبی، امیر قلعه نویی و امید جمالی به عنوان نمایندگان ایران در این مراسم حضور دارند. تیم ملی ایران در گلدان دوم قرعه کشی حضور دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha