تحولات منطقه

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از هفت میلیون فقره تخلف ساکن در تهران اعمال قانون وهمچنین در نیمه نخست آذرماه نیز بیش از ۶۱۰ هزار فقره تخلف ثبت و با آن‌ها برخورد شده‌است.

جریمه ۷ میلیون خودرو برای تخلفات ساکن در تهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار سید ابوالفضل موسوی پور روز سه شنبه اظهار کرد: تخلفاتی چون پارک خودرو در پیاده‌رو، توقف دوبله در معابر، توقف در محل ایستادن ممنوع، پارک در محدوده‌های ممنوعه، سد معبر و توقف در ایستگاه‌های حمل‌ونقل عمومی از جمله تخلفاتی هستند که در این طرح به‌طور ویژه رصد و با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی افزود: این طرح ویژه برخورد با تخلفات ساکن از ۹ آذرماه آغاز شده و یگان ضربت پلیس راهور با پشتیبانی عملیات ویژه مأموریت دارد تا با متخلفان برخورد کند.

این مسئول خاطرنشان کرد: هدف اصلی این طرح، ساماندهی ترافیک شهری و تسهیل عبور و مرور شهروندان است و پلیس راهور با جدیت در برابر تخلفات ایستاده است.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ یادآور شد: رانندگان توجه داشته باشند که توقف‌های غیرمجاز نه‌تنها موجب جریمه می‌شود، بلکه عبور و مرور شهروندان و نظم شهری را مختل می‌کند.

وی تاکید کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، مسئولیتی اجتماعی است که امنیت و آرامش شهر را تضمین می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha