تحولات منطقه

مدیرکل هواشناسی استان گیلان گفت: بارندگی و وزش باد و در ارتفاعات و دامنه ها بارش برف از عصر روز سه شنبه تا پنجشنبه پیش بینی می شود.

سیلاب و کولاک در راه گیلان/ ثبت بارش ۱۶۳ میلی متری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد دادرس آسمان گیلان را کمی تا نیمه ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: در حال حاضر اسبه وونی با ۲ و لاهیجان با ۱۴.۵ درجه سلسیوس سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی از بارش ۱۶۳ میلی متر در چابکسر طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد و افزود: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی نسبتا پایدار طی امروز دوشنبه، ۲۴ آذر در منطقه است.

مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی خبر داد و تصریح کرد: از عصر امروز به سبب شکل گیری ناپایداری در منطقه، بارندگی پراکنده دور از انتظار نیست.

دادرس ادامه داد: به تدریج از فردا با نفوذ سامانه سرد و بارش زا، روند افزایش ابر و کاهش دما و بارندگی و وزش باد شدید و خیلی شدید پیش بینی می شود؛ در ارتفاعات و به تدریج دامنه ها نیز شاهد بارش برف و کولاک شدید و رعد و برق و تگرگ تا پنجشنبه خواهیم بود.

وی از کاهش ۶ تا ۱۲ درجه ای متوسط دما خبر داد و خاطرنشان کرد: احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و روان آب و طغیان رودخانه ها و مسدود شدن مسیرهای روستایی کوهستانی و گردنه های برفگیر وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گیلان بیشینه ارتفاع موج در سواحل را بین ۱.۵ تا ۲.۵ متر دانست و گفت: طی جمعه با کاهش ناپایداری و طی شنبه با جوی غالبا پایدار و افزایش نسبی دما مواجه خواهیم شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha