تحولات منطقه

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک علمی- پژوهشی و فرهنگی میان سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران، منعقد شد.

انعقاد تفاهم‌نامه کتابخانه و موزه رضوی و انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

این تفاهم‌نامه توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در مشهد مقدس و رؤیا روزبهانی، رئیس انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران در تهران امضا شد و به مدت دو سال، دارای اعتبار است.

این تفاهم‌نامه همکاری در راستای «ارتقا و به‌روزرسانی دانش موزه‌داری»، «ایجاد فرصت برای پژوهشگران متخصص در حوزه‌های مختلف تاریخ و هنر ایران اسلامی جهت بررسی، توصیف و تحلیل آثار و نفایس موجود در آستان قدس رضوی» و «تلاش در جهت اشتراک دانش برای دستیابی مخاطبان به آخرین یافته‌های حوزه تاریخ و هنر ایران که از طریق معرفی میراث رضوی حاصل می‌شود»، منعقد شده است.

از دیگر اهداف امضای این تفاهم‌نامه مشترک می‌توان از «تولید محتوای علمی با موضوع آثار و ابنیه تاریخی حرم مطهر مبتنی بر منابع دست اول» و «استفاده از نتایج پژوهش‌ها در جهت طبقه‌بندی علمی و مستندنگاری آثار با هدف صیانت و محافظت نظام‌مند از آثار و میراث رضوی»، نام برد.

همچنین می‌توان به «توسعه زمینه‌های ارتباطی و تعامل با مخاطبان متخصص، خبرگان فرهنگی و جامعه دانشگاهی» و «ارائه اطلاعات و معرفی علمی آثار و منابع موجود برای مخاطبان»، به‌عنوان دیگر اهداف این تفاهم‌نامه، اشاره کرد.

زمینه‌های همکاری در این تفاهم‌نامه نیز شامل انتشار مقالات علمی و پژوهشی بر اساس محورهای پژوهشی دوفصلنامه مطالعات موزه‌ای زرین‌فام، برگزاری نشست‌های علمی جهت ارائه مقالات نشریه و معرفی آثار و زمینه همکاری تولید محتوا برای موزه، می‌شود.

گفتنی است، سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با نهادهای مختلف کشور، همکاری و تعامل دارد و همواره تلاش کرده این همکاری‌ها را با انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و برگزاری برنامه‌های مشترک، گسترش دهد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha