تحولات منطقه

مدیرعامل باشگاه تراکتور از برگزاری دیدار این تیم مقابل پرسپولیس تهران در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز خبر داد.

ورزشگاه یادگار امام میزبان دیدار تراکتور - پرسپولیس شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سعید مظفری زاده روز دوشنبه با اعلام جزییات دیدار تراکتور و پرسپولیس تهران، گفت: این مسابقه از مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی، روز پنجشنبه ۲۷ آذرماه از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد و زمان آغاز بلیت‌فروشی این دیدار به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی تأکید کرد: تمامی هواداران آقا که برای دیدار تراکتور و پیکان بلیت تهیه کرده بودند و نیز هواداران خانمی که در آن مسابقه بلیت ۱۵۰ هزار تومانی خریداری کرده‌اند، بلیت آن‌ها به‌صورت خودکار برای دیدار مقابل پرسپولیس رزرو شده است.

وی از تمامی هواداران درخواست کرد به منظور رعایت قوانین و برگزاری هر چه بهتر بازی، حتماً بلیت این مسابقه را به‌صورت الکترونیکی و صرفاً از طریق سامانه اینترنتی باشگاه تهیه کنند.

شب گذشته بعد از بازی تراکتور-پیکان، محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور اعلام کرد که دیدارهای این تیم دیگر در بنیان دیزل برگزار نمی‌شود.

در همین حال جمعی از کارشناسان و اساتید گیاه پزشکی که بر روی وضعیت چمن ورزشگاه یادگار امام درحال فعالیت هستند، نیز اعلام کردند که این ورزشگاه آمادگی برگزاری دیدار ندارد و در صورت برگزاری مسابقه، بازگشت چمن به سختی و عملا تمامی هزینه‌های انجام گرفته تا امروز بی فایده خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha