تحولات منطقه

سرمربی تیم فوتبال شمس آذر قزوین گفت: بازیکنان فردا با انگیزه و جنگندگی بالا به مصاف ذوب‌آهن اصفهان می‌روند و هدف اصلی ما در این دیدار کسب سه امتیاز است.

سرمربی شمس‌آذر: تمام توان را برای کسب سه امتیاز مقابل ذوب‌آهن به کار می‌گیریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

وحید رضایی شامگاه سه شنبه در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل ذوب‌آهن اصفهان افزود: تمام توانمان را به کار خواهیم گرفت تا فردا با ارائه یک بازی باکیفیت، سه امتیاز را کسب کنیم، بازیکنان ما سرحال و با انگیزه بالا آماده هستند و هدفشان ارتقای جایگاه تیم در جدول است.

وی افزود: شناخت خوبی از تیم ذوب‌آهن داریم و آن‌ها را به خوبی آنالیز کرده‌ایم، تیم ما با روحیه جنگندگی و دوندگی بالا در همه بازی‌ها کیفیت خوبی ارائه داده است و فردا نیز همین روند را دنبال خواهد کرد.

رضایی درباره اهمیت دیدار فردا گفت: می‌دانیم بازی سختی پیش رو داریم اما تیم ما جوان و جنگنده است و در مقابل یک حریف با تجربه و قدرتمند، بازیکنان می‌توانند عملکرد مهمی داشته باشند و ترکیب تیم برای این بازی به گونه‌ای انتخاب شده که بتوانیم با تمام توان برای پیروزی بجنگیم.

سرمربی شمس آذر ادامه داد: به تیم ذوب‌آهن احترام می‌گذاریم اما تمرکز ما روی ارائه یک بازی با کیفیت و کسب سه امتیاز است، برای ما فرقی نمی‌کند حریف چه تیمی باشد، هدف ما همواره پیروزی و ارائه نمایش قابل قبول برای هواداران است.

وی خاطرنشان کرد: تمام هفته تمرینات تیم روی بازی فردا متمرکز بوده و امیدوارم بازیکنان با ارائه عملکرد خوب، تماشاگران را خوشحال کنند و تیم با کسب سه امتیاز به خانه بازگردد.

دیدار تیم های ذوب آهن و شمس آذر قزوین، روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه از ساعت ۱۵:۳۰ برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha