تحولات منطقه

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: در هشت ماه امسال ۳۴۱ نفر در حوادث رانندگی استان فوت کردند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.

جان باختن ۳۴۱ نفر به دلیل سوانح رانندگی در مازندران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی عباسی روز چهارشنبه در جلسه شورای ترافیک مازندران در ساری با بیان این که، بر اساس آمارها، ۲۶۶ نفر از جان‌باختگان مرد و مابقی زن بوده‌اند و با اشاره به توزیع جغرافیایی تلفات تصادفات بیان کرد: شهرستان بابل با ۵۳ فوتی در رتبه نخست تلفات حوادث رانندگی قرار دارد و پس از آن ساری با ۴۹ و آمل با ۴۳ فوتی گزارش شده‌اند، این در حالی است که در شهرستان رامسر فوتی ثبت نشده است.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران تصریح کرد: از مجموع ۳۴۱ کشته تصادفات هشت ماهه امسال، ۲۴۶ نفر در محورهای برون‌شهری و راه‌های روستایی و ۹۵ نفر در حوادث درون‌شهری جان خود را از دست داده‌اند.

عباسی همچنین از افزایش تعداد مصدومان تصادفات خبر داد و گفت: ۱۰ هزار و ۳۲۵ نفر طی هشت ماه امسال به علت مصدومیت ناشی از تصادفات رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کرده‌اند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه رعایت قوانین و مقررات رانندگی از شاخصه‌های توسعه‌یافتگی و نشانه فرهنگ بالای ملی است، گفت: دستگاه‌های اجرایی استان می‌توانند با بهره‌گیری از آمارهای پزشکی قانونی، برنامه‌ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی، در کاهش تلفات و مصدومان حوادث رانندگی نقش مؤثری ایفا کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha