تحولات منطقه

مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: مطالبات دستیاران و دانشجویان دکترا ( PhD ) از جمله اصلاح پرداختی دستیاران به‌ صورت مرحله‌ای پیگیری می‌شود.

مطالبات دستیاران و دانشجویان دکترا به‌ صورت مرحله‌ای پیگیری می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی جعفریان در حاشیه نشست شورای مرکزی شورای صنفی دستیاران و دانشجویان PhD با تأکید بر اهمیت بهبود شرایط تحصیل دستیاران و دانشجویان PhD تصریح کرد: هرچه بتوانیم شرایط آموزشی و معیشتی این گروه‌ها را بهبود ببخشیم، نتیجه آن تربیت نیروهایی با انگیزه، مهارت و دانش بالاتر خواهد بود که با روحیه بهتر وارد نظام سلامت و بازار کار می‌شوند.

وی تاکید کرد: دستیاران و دانشجویان PhD از گروه‌های تعیین‌کننده در نظام سلامت هستند و استفاده از دیدگاه‌ها و پیشنهادات آنها، به‌ویژه پیشنهادات عملیاتی که از دل محیط آموزش و درمان ارائه می‌شود، می‌تواند به اصلاح فرآیندها کمک کند.

مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به برخی محورهای مطرح‌شده در این نشست گفت: موضوعاتی مانند وضعیت حقوقی دانشجویان PhD، وام دستیاری، هزینه‌های پایان‌نامه، تعداد پذیرش دانشجوی PhD متناسب با نیاز بازار کار و همچنین تعریف سازوکارهایی برای جبران فعالیت‌های فراتر از سقف آیین‌نامه دستیاری، از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت.

جعفریان با بیان اینکه تمام این موارد و اصلاح پرداختی دستیاران در چارچوب‌های قانونی پیگیری می‌شود، یادآور شد: این جلسه، جلسه‌ای سازنده بود و دستیاران و دانشجویان PhD به‌ صورت شفاف نکات، اشکالات و پیشنهادات خود را مطرح کردند، بخشی از این موارد نیازمند پاسخگویی و شفاف‌سازی است و بخش دیگری از آن‌ها باید در مرحله اجرا پیگیری شود.

وی افزود: جمع‌بندی مطالب مطرح‌شده از سوی شورا توسط معاونت‌های مربوطه بررسی خواهد شد و گزارش آن در شورای معاونین وزارت بهداشت مطرح می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha