تحولات منطقه

معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی اعلام کرد اعتبارات سازمان در لایحه بودجه ۱۴۰۵، ۳۹٪ افزایش یافته، اما این رشد برای پاسخ به نیازهای واقعی و اجرای کامل قانون حمایت از حقوق معلولان همچنان کافی نیست.

افزایش ۳۹ درصدی بودجه بهزیستی برای اجرای قانون معلولان کافی نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا انجلاسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، با اشاره به جزئیات بودجه این سازمان در سال ۱۴۰۵ گفت: طبق لایحه بودجه سال آینده، اعتبارات سازمان بهزیستی حدود ۳۹ درصد افزایش یافته است؛ افزایشی که اگرچه در نگاه نخست قابل توجه به نظر می‌رسد، اما پاسخگوی همه تعهدات قانونی و نیازهای گسترده جامعه هدف نیست.

وی با اشاره به الزامات قانون حمایت از حقوق معلولان افزود: برآوردها نشان می‌دهد اجرای کامل این قانون در سال ۱۴۰۵ نیازمند حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است، در حالی که در لایحه بودجه تنها ۴۴ هزار میلیارد تومان برای این موضوع پیش‌بینی شده که حدود ۲۲ درصد نیاز واقعی را پوشش می‌دهد.

علیرضا انجلاسی با تأکید بر اولویت‌بندی منابع موجود تصریح کرد: تلاش ما این است که اعتبارات جدید به سمت توانمندسازی جامعه هدف هدایت شود و بخشی از افزایش بودجه در حوزه‌های حمایتی، ارتقای خدمات توانبخشی و حمایت‌های معیشتی هزینه خواهد شد. در عین حال، رایزنی‌ها برای جبران بخشی از کسری اعتبارات در فرآیند تصویب بودجه ادامه دارد.

وی همچنین به رشد اعتبارات تسهیلات اشتغال در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: اعتبارات تسهیلات اشتغال از ۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده و در بودجه ۱۴۰۵ نیز نگاه حمایتی به اشتغال و کارآفرینی مددجویان ادامه خواهد داشت.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، درباره مستمری مددجویان تحت پوشش این سازمان خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵، رشد ۳۰ درصدی مستمری‌ها پیش‌بینی شده است که این موضوع در اولویت‌های هزینه‌ای سازمان قرار دارد و می‌تواند بخشی از فشارهای معیشتی جامعه هدف را کاهش دهد.

وی در پایان با اشاره به سایر برنامه‌های حمایتی سازمان گفت: توسعه مراکز توانبخشی، حمایت از زنان سرپرست خانوار، سالمندان نیازمند و ارتقای پوشش‌های درمانی از جمله محورهایی است که تقویت آن‌ها از محل اعتبارات جدید در دستور کار سازمان بهزیستی قرار دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha