تحولات منطقه

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان از اجرای گسترده طرح‌های محرومیت‌زدایی و ساخت مسکن برای اقشار کم‌درآمد با محوریت شهرستان مرزی میرجاوه خبر داد.

نهضت امید در مرز شرقی سیستان و بلوچستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امین عدیلی با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن در میرجاوه افزود: در این شهرستان، احداث واحدهای مسکونی در قالب دو فاز ۵۲ واحدی در دستور کار قرار گرفته و عملیات اجرایی آن با هدف خانه‌دار شدن اقشار کم‌درآمد و تقویت ماندگاری جمعیت در مناطق مرزی با جدیت در حال انجام است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان سیستان و بلوچستان همچنین از ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکن ویژه محرومان در میرجاوه خبر داد و تصریح کرد: این واحدها با استفاده از تسهیلات حمایتی بدون بهره ۴۰۰ میلیون تومانی در حال احداث است که نقش مهمی در بهبود معیشت و ارتقای کیفیت زندگی خانوارهای کم‌برخوردار ایفا می‌کند.

عدیلی با تأکید بر گستره فعالیت‌های بنیاد مسکن در سطح استان خاطرنشان کرد: پروژه‌های ساخت مسکن محرومان در سراسر سیستان و بلوچستان به‌صورت فعال در حال اجراست و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مجموعاً ۱۰۰۲ واحد مسکن ویژه محرومان تا پایان سال عمرانی به بهره‌برداری رسیده و به متقاضیان واجد شرایط واگذار خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان در ادامه با تأکید بر اهمیت راهبردی این پروژه در تأمین مسکن منطقه سراوان نیز گفت: سراوان به‌دلیل رشد جمعیت و افزایش تقاضای واقعی مسکن، نیازمند اجرای پروژه‌های بزرگ و هدفمند است و طرح ۱۰۶۰ واحدی نهضت ملی مسکن، یکی از محوری‌ترین اقدامات بنیاد مسکن برای پاسخ به این نیاز انباشته‌شده به شمار می‌رود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت اجرایی پروژه افزود: بر اساس گزارش‌های فنی، میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح به ۶۵ درصد رسیده و در برخی بلوک‌ها عملیات اجرایی تا ۸۰ درصد پیشرفت داشته که نشان‌دهنده شتاب مناسب پروژه در ماه‌های اخیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان با تأکید بر لزوم مدیریت میدانی و رفع سریع موانع خاطرنشان کرد: تمام ظرفیت‌های فنی، اجرایی و مدیریتی بنیاد مسکن به‌کار گرفته شده و با هماهنگی پیمانکاران، هدف‌گذاری ما این است که با رفع چالش‌های موجود، چندین فاز از این پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد و بخشی از نیاز مسکن متقاضیان سراوانی به‌صورت عملیاتی تأمین شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha