تحولات منطقه

رئیس صداوسیما در دیدار روز گذشته با تولیت آستان حضرت معصومه (س) خبر داد که بازنویسی فیلمنامه سریال حضرت معصومه (س) پایان یافته است.

بازنویسی فیلمنامه سریال حضرت معصومه(س) به پایان رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سریال تلویزیونی «حضرت معصومه (س)» از جمله آثار ویژه الف است که چند سالی است تلاش‌ها برای ساخت آن ادامه دارد و جزو پروژه‌های تاریخ اسلام محسوب می‌شود که در دستور کار سیمافیلم قرار گرفته است.

مهدی نقویان رئیس سیمافیلم پاییز سال گذشته بیان کرد که «مجموعه‌های تلویزیونی «حضرت معصومه (س)» و «پوریای ولی» به زودی وارد مرحله پیش تولید می‌شوند» و از آنجایی که پروسه تولید سریال‌های الف ویژه معمولاً نسبت به سریال‌های روتین آنتن فرایند طولانی‌تری دارد هنوز این سریال‌ها به مرحله جدی تولید نرسیده‌اند.

پیمان جبلی رئیس صداوسیما نیز بهمن سال گذشته در دیدار با آیت‌الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت حرم حضرت معصومه (س) بیان کرده بود: ما یک بدهی به حضرت معصومه (س) داریم و امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که قرارداد ساخت سریال حضرت معصومه (س) بسته شد و به امید خدا سال آینده پشت‌صحنه این سریال را بازدید خواهیم کرد و تا ۲ سال آینده به اتمام خواهد رسید.

چندی پیش رئیس رسانه ملی درباره مجموعه «پوریای ولی» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی اعلام کرده بود که سال آینده وارد مرحله تولید خواهد شد.

او پایان این هفته دیداری با علمای قم داشته است و خبرهای جدیدی هم از پروژه «حضرت معصومه» (س) داد.

رئیس سازمان صداوسیما روز گذشته ۱۱ دی در دیدار با تولیت آستان حضرت معصومه (س) با اشاره به پیگیری‌ها برای تولید سریال در زمینه زندگی حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: مراحل بازنویسی فیلمنامه این مجموعه نمایشی به اتمام رسیده و امیدواریم با آغاز فرایند تولید، بتوانیم ادای دین شایسته‌ای به ساحت بانوی کرامت داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha