تحولات منطقه

حسین طیبی، سوپر استار فوتسال ایران و باشگاه گهر زمین سیرجان، برای پنجمین بار نامزد کسب عنوان بهترین فوتسالسیت دنیا از نگاه رسانه معتبر فوتسال پلنت شد.

طیبی در جمع برترین‌های سال ۲۰۲۵/ کاپیتان تیم ملی فوتسال نامزد برترین بازیکن جهان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در جوایز سالانه فوتسال پلنت، معتبرین رسانه فوتسالی جهان، حسین طیبی فوق ستاره ملی پوش تیم گهر زمین سیرجان که سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشته، نامزد عنوان برترین بازیکن سال ۲۰۲۵ شده است و برای پنجمین بار در جمع ده سالنی باز برجسته دنیا قرار گرفته است. کاپیتان تیم ملی در عرصه باشگاهی و ملی، عملکرد خیره کننده‌ای داشته است و در تورنمنت تایلند و مقدماتی جام ملت‌های آسیا، به عنوان MVP شناخته شد.

طیبی در سال ۲۰۲۵، با به ثمر رساندن ۱۴ گل، بهترین گلزن تیم ملی لقب گرفت و همچنین با ۱۹ گل زده در ۱۴ مسابقه، در صدر جدول گلزنان لیگ برتر جلب نظر می‌کند و حالا برای پنجمین بار در دوران بازیگری‌اش، خود را در جمع ده بازیکن برتر دنیا می‌بیند.

رسانه معتبر فوتسال پلنت، بر خلاف رسوم گذشته، نامزدهای توپ طلای سال ۲۰۲۵ را به صورت جدا معرفی کرده است و تا به این لحظه در کنار طیبی، سوفیان المسرار مراکشی و رامیرز اسپانیایی حضور دارند و هفت سالنی‌باز دیگر به زودی مشخص خواهند شد.

لازم به ذکر است، این جایزه در سال گذشته، به دیگو زوفو فوق ستاره تیم ملی برزیل رسید و باید دید طیبی، پس از تصاحب عنوان برترین رأس اروپا، توپ طلای فوتسال جهان را به دست می‌آورد یا خیر.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha