به گزارش قدس، مدثر تیموری اظهار کرد: در پی وصول گزارشی مبنی بر فعالیت دو صیاد حرفهای که اقدام به تلهگذاری برای صید غیرمجاز گونه در معرض خطر انقراض هوبره کرده بودند، ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان خواف بلافاصله به محل اعزام شدند.
وی افزود: محیطبانان پس از حضور در منطقه و انجام رصد میدانی، محل تلهگذاری و مسیر تردد متخلفان را شناسایی کرده و با برنامهریزی دقیق در مسیر تردد آنها کمین کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست خواف تصریح کرد: حوالی ساعت ۳ بامداد، متخلفان با استفاده از موتورسیکلت وارد منطقه شدند که ماموران در یک موقعیت مناسب اقدام به دستور ایست کردند، اما افراد متخلف قصد فرار داشتند که با مهارت و اقدام بهموقع محیطبانان، موتورسیکلت متوقف و هر دو نفر دستگیر شدند.
مدثر تیموری ادامه داد: در بازرسی از متخلفان، ۱۵ عدد تله زندهگیری هوبره کشف و ضبط شد و همچنین آثار شکار یک قطعه هوبره که در تله این افراد گرفتار شده و توسط حیوانات وحشی تلف شده بود، در محل مشاهده شد که این موضوع نیز بهعنوان تخلف در پرونده ثبت شده است.
وی خاطرنشان کرد: متهمان پس از دستگیری با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و با دستور مقام قضایی روانه بازداشتگاه شدند و پرونده آنان هماکنون در مرحله رسیدگی قضایی قرار دارد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خواف گفت: با توجه به ارزش بالای حفاظتی گونه هوبره، قانونگذار شدیدترین مجازات را برای شکار آن در نظر گرفته و برای متخلفان تا سه سال حبس پیشبینی شده است.




نظر شما