به گزارش قدس آنلاین، محدودیت های پروازی که به دلیل حضور جنگنده های آمریکایی برفراز خاک ونزوئلا ایجاد شده بود، امکان سفر دی کاپریو به را فراهم نکرد.
همزمان با حضور نیروهای نظامی هوایی ارتش آمریکا برفراز خاک ونزوئلا مقررات منع رفت و آمد هواپیماهای غیرنظامی در این مکان برقرار شد و توقف پروازها، مانع از آن شد که بازیگر بتواند خودش را به مراسم جشنواره برساند.
جشنواره یک جایزه ویژه به دی کاپریو بخاطر بازی در درام سیاسی پرتنش «نبردی پس از دیگری/ نبرد شت نبرد» اهدا کرد که البته بازیگر نتوانست آن را شخصا دریافت کند.
مدیران جشنواره هم با انتشار بیانیه ای تائید کردند که دی کاپریو بخاطر ممنوعیت پرواز هواپیماها امکان حضور در مراسم جشنواره را پیدا نکرده است.
این در حالی است که مسئولان فرودگاه بین المللی پالم اسپرینگز هم بیانیه ای منتشر کردند و در آن، خبر از توقف پروازهای خود به دلیل شرایط پدیدآمده به واسطه اتفاقات کشور ونزوئلا دادند.
برخی رسانه های گروهی عدم حضور دی کاپریو در مراسم جشنواره پالم اسپرینگز را به مخالفت او با اقدامات نظامی و مداخله جویانه ترامپ در کشورهای آمریکای مرکزی ربط داده اند.
دی کاپریو با فیلم تازه اش دوباره مورد توجه محافل هنری و مراسم های سالانه اهدای جوایز سینمایی قرار گرفته و بسیاری می گویند او در مراسم پیش روی اسکار، جایزه بهترین بازیگر مرد را از آن خود خواهد کرد.
نبردی پس از دیگری را پل توماس اندرسن کارگردانی کرده و داستانش درباره یک انقلابی قدیمی و بازنشسته است که باید دوباره وارد رزم شده و دخترش را از دست یک مامور نظامی خشن نجات دهد.
فیلم که توانسته جوایز بهترین فیلم سال چند انجمن منتقدان سینمایی آمریکا را از آن خود کند، با هزینه تولید ۱۳۰ میلیون دلاری، فروش خوب جهانی ۲۰۵ میلیون دلاری داشته است.



نظر شما