به گزارش قدس، محمد بروحی روز سه شنبه اظهار کرد: این اعتبارات میان ۵۰ هیات ورزشی استان و بیش از 200 هیئت ورزشی برای برگزاری مسابقات و یا اعزام به رقابت های ملی و منطقه ای توزیع می شود.
وی افزود: بخشی از این منابع نیز برای خرید تجهیزات ورزشی هزینه می شود تا هیاتهای فعال در شهرستانها بتوانند امکانات مورد نیاز خود را تامین کرده و شرایط بهتری برای ورزشکاران فراهم کنند.
محمد بروحی، معاون توسعه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسانشمالی
ساماندهی ۱۴ هیات ورزشی
بروحی با اشاره به روند ساماندهی هیاتهای ورزشی خراسانشمالی، گفت: پیش از این 14 هیات ورزشی استان با سرپرستی اداره میشدند که با برگزاری مجامع انتخاباتی در سالجاری روسای این هیاتها انتخاب و اکنون فعالیت آنها با مدیریت مستقل و برنامهریزی دقیقتر دنبال می شود.
وی ادامه داد: اکنون تنها پنج هیات ورزشی با سرپرست اداره میشوند که از این تعداد، مجامع انتخاباتی چهار هیات؛ ورزشهای جانبازان و توانیابان، ورزش های رزمی، سوارکاری و اتومبیلرانی و موتورسواری به زودی برگزار خواهد شد.
پیگیری برای هیات قایقرانی
معاون توسعه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی همچنین از برنامهریزی برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی خبر داد و گفت: پیگیریهای لازم در این زمینه در دستور کار قرار دارد تا این رشته نیز با مدیریت مستقل مسیر توسعه خود را ادامه دهد.




نظر شما